Sunday, September 21, 2008

Game, Game, Game

Korang suka main game ape eh?
Pc game? PS2? PSP? Yahoo Game? Miniclip Game?

Aku tanya korang, sebenarnya, semua-semua tu aku yang main :D
Yessss...aku memang suka main game-game ni!!! tak bermakna aku tak buat keje ok

Ingat lagi, time aku kat MMU dulu, aku diperkenalkan dengan The Sim. Ni pun CD roomate aku (wina). Dia tak main pun game-game yang berupa strategi2 macam ni. So aku bila dah dapat CD tu, dengan tanpa segan silu, download masuk PC. Nak tau apa jadi? Aku bole ngadap game tu 24/7!

Syok tau :D Roomate aku tu, puasla duk tanya ari-ari, apela yang best game tu..aku bole tak buat keje lain bila dah ngadap.
Korang tau kan macam mana game The Sim tu? Yang buat-buat keluarga, pastu jaga dorang nak makan la, nak pegi tandas la, nak bercinta dengan sesama Sim pun kita kawal...paling best, bole suh dorang buat anak lagi..muhehe Sib baik bole buat 2 anak je paling2..kalau tak bercucu cicit aku keje kan :D

Pastu,sampai ke sekarang la aku memang suka main-main game jenis-jenis macam tu, sampai adik aku beli PS2 pon...aku pesan suh belikan game The Sim 2, kakak dia yang nak main :P

Baru-baru ni aku diperkenalkan plak dengan online game Miniclip oleh encik tunang aku. Nak tau aku suka main yang mana? Selagi tak abis...aku takmau benti? Klik INI & INI muhehe. Tu la aku sekarang pembuat sushi berjaya Tolong arr jgn perasan...aku makan jer reti kot

Ni pon tengah donwload game kat yahoo yang bernama Jojo's Fashion Show: Las Cruses. Baru nak try ni...ambik trial version jer. Yang buat tension kalau main trial2 nih...bole main sejam jer, lepastu, 5 min je dia bagi peluang..die tutup. Memang tak complete ar kan aku abiskan setiap game...haih :( owh..terlupa, kat Summit banyak je game2 Yahoo dijual...aku pernah beli satu :D


Okla..meja sushi dah tunggu aku untuk dikerjakan...mariiiiiii


4 Komen:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kui kui kui...kantoi sudah...
ini keje dia kat opis ek..

main game game game...

cek yanie main congkak jer kat opis nih...kekkeke

[ Hanie ] said...

huik...kat opis tak main la :D Kalau boring2 tu..termain jgk hehe. Adeh...congkak? jenuh bunyi keletung keletang ar camtu huu

Memey Anuar said...

oit! main game adalah best okkkk

tp sbb terlalu hardcore jadik boring sbb akan habiskan game tu skali hadap hehe

xtdo xmkn lepas tu esoknye MC sbb migrain :D hiks

SIM juga sgt best!
boleh plak tgh berborak nk boring2 la xsuke la haha
rumah terbakar la masuk pencuri la besttttt :p hihi

[ Hanie ] said...

haha tu la pasal wani. Pernah main game CSI?? yang tu lg satu, selagi tak abis solve semua episode...takmahu tido ok! :D

Bleh tak makan, tak mandi ngadap tuuu jer kuikuikui.

SIM? hehehe...betul2. bile terbakar...mati, dah tak cukup org...kene kawenkan dpt org baru huehuhue. Syokkan main bende2 yg melarakan ni...heavennn! :D