Saturday, September 20, 2008

Cuba Try

Untuk menjayakan blog baru ini, sekarang aku tengah menggodek layout-layout yang sesuai untuk menjadi paparan skrin anda semua.

Tapi aku...BLUR...Dang!~

Dah la aku baru dengan dunia blogspot nih, before this i love to used only blogdrive :D So coding-codingnya pun aku dah agak familiar...blogspot? Adui...sangat membuatkan aku macam nak give up! Uiks...baru sehari ngadap...dah surrender? Ape kes?

Jadi, aku buatla setakat yang termampu...nanti terover orang nyampah pulak nak masuk sini kan :D. Kalau ada yang kurang kene atau terover excited layout blog ni jadinya..aku mintak ampun siap-siap yer. Biasalah, manusia selalu buat kesilapan :D

Ouh yer...kalau anda semua masuk blog
Fuzuri Design tu, macam tak 'bernyawa' jer sejak akhir-akhir ni, harap ampun juge. Aktiviti fotografi kami terhad di bulan-bulan ramadhan ni, aku tau, sure korang tertunggu entry-entry terbarukan Wahhh...aku perasan! :P

Just selalu-selalu lah jenguk-jenguk blog tu yer kalian semua.

Ok...aku mau stop dulu...jumpa lagi...

Haku ada masalah nak letak label ape setiap entry..wahaha bingung btol!

7 Komen:

Mrs. Amie said...

haaaaaaa bagus bagus... ! saye sokong!

[ Hanie ] said...

aaaa? sokong ape tu yer puan amie...hee

Mrs. Amie said...

sokongla blog baru nih! boleh tulis merepek2 sket..kih kih kih!

[ Hanie ] said...

ouhh..tu ar pasal :D Macam2 cite bole cite sampai nnt korang tak larat nak baca huehue

green apple said...

welcome to the blogland...

[ Hanie ] said...

thanks kak D :D Akan cuba sedaya upaya utk sentiasa updet ;)

Memey Anuar said...

hani hani nk tumpang pesan kt kak d..

nk masuk blog kak d xdpt..kene block sbb apa tau?
SUSPECTED PORNOGRAPHIC CONTENT!! haha

hani gitau kt kak d :p